Declaratie pe propria raspundere

Eu utilizatorul / clientul, declar pe propria raspundere ca sunt apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic. Sunt constient si informat in legatura cu beneficiile dar si riscurile la care ma supun prin practicarea sportului si activitatilor in aer liber. Accept si ma angajez sa respect si sa urmez cu strictete indicatiile si regulile impuse de Scoala de Role (www.scoaladerole.ro) pentru a invata cum sa evit accidentarile, pentru a ma bucura de experiente in deplina siguranta atat in cadrul activitatilor Scolii de Role (www.scoaladerole.ro) cat si in afara lor. Sunt informat cu privire la obligativitatea folosirii echipamentului de protectie si imi asum intreaga raspundere pentru integritatea mea fizica si pentru eventualele accidente sau daune ale echipamentului personal, survenite atat pe durata cat si ulterior activitatilor la care am participat. Sunt de acord sa primesc feedback, foto, video pentru scopuri de marketing si arhiva de amintiri.

Nu am intentia de a cere daune morale sau materiale in cazul accidentelor sau incompatibilitatii mele cu informatiile oferite de Scoala de Role (www.scoaladerole.ro) si prin urmare, in mod expres si neechivoc renunt la dreptul de a actiona in instanta cu orice astfel de cerere.

Regulament general de participare la antrenamentele de mers pe role

A. Varsta

In baza declaratiei pe propria raspundere acceptata si precizata anterior, nu exista limita de varsta inferioara sau superioara, cat timp participantul la antrenamente este constient si apt din punct de vedere medical pentru a face efort fizic.

In cazul participantilor minori, aceștia nu pot fi asistați în timpul antrenamentului de către părinți, suportul acestora putând fi solicitat în mod expres de către instructor atunci când este considerat benefic. În concluzie, un criteriu de vârstă pe care îl puteți lua în considerare este posibilitatea desfășurării antrenamentului fără suport fizic din partea unuia sau ambilor părinți.

B. Programarea la antrenamente

Există doua modalități prin care vă puteți programa la un curs pe care l-ați achitat sau un abonament achitat:

  1. Programarea prin intermediul formularului disponibil pe site la adresa https://perole.ro/
  2. Programarea prin intermediul formularului disponibil pe site la adresa https://perole.ro/ după ce ați achitat pachetul în magazinul nostru online si ati primit codul abonamentului prin SMS

C. Acces la antrenamente

Accesul la antrenament depinde de tipul de antrenament și/sau pachet selectat. Ca regulă generală, accesul este nominal și/sau în baza abonamentului fizic. Participanții la antrenament nu pot fi însoțiți de părinți, alte rude sau prieteni decât dacă aceștia la rândul lor fac parte din grupul în desfășurare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să mergeți la secțiunea dedicată pachetului care vă interesează.

D. Întârzierea / neprezentarea la antrenamente

În cazul în care întârziați la antrenament, timpul absentat NU poate fi recuperat la finalul antrenamentului sau separat.

În cazul în care instructorul întârzie la antrenamentul programat și achitat, participantul la antrenament poate alege să aștepte și să înceapă antrenamentul în momentul în care instructorul ajunge la antrenament sau poate alege să nu mai participe la antrenamentul respectiv. Indiferent de alegerea participantului, antrenamentul NU va fi considerat efectuat. Acestea fiind spuse, participantul va putea alege între a reprograma o (altă) ședință sau a îi fi restituiți banii.

E. Anularea/reprogramarea antrenamentului

În cazul în care ați achitat un antrenament, acesta poate fi anulat definitiv (cu restituirea integrală a sumei achitate) doar cu minimum 24 de ore înainte de ora programării.

În cazul în care ați achitat un antrenament, acesta poate fi reprogramat 1 singură dată, cu min. 4h înainte de începerea efectivă a antrenamentului. În urma unei reprogramări, antrenamentul NU va mai putea fi anulat.

În cazul în care ați achitat un abonament (6 sau 8 ședințe), acesta poate fi anulat definitiv (cu restituirea integrală a sumei achitate) doar cu minimum 24 de ore înainte de prima oră programată din abonament în cazul în care primul antrenament este programat la mai puțin de 10 zile calendaristice de la achitarea acestuia.

În cazul în care ați achitat un abonament (6 sau 8 ședințe), antrenamentele din acesta se supun termenilor de reprogramare ai antrenamentelor. O singură reprogramare/antrenament, cu min. 4h înainte.

F. Reprogramarea antrenamentului de către Școala de Role

Există mai multe motive pentru care un antrenor al Școlii de Role poate reprograma un antrenament. NU există situație în care un antrenament să fie reprogramat de către Școala de Role iar participantului să îi fie marcată ședința ca fiind efectuată, indiferent de tipul de antrenament sau pachetul selectat.

În cazul în care un antrenament este anulat de către un oficial sau instructor al Școlii de Role, participantul își poate primi banii înapoi la cerere DOAR în cazul în care au achitat un singur antrenament. În cazul abonamentelor, ședința reprogramată NU va fi marcată ca fiind efectuată iar abonamentul va primi 3 zile calendaristice suplimentare de valabilitate.

Câteva dintre motivele pentru care un oficial sau instructor din Școala de Role poate anula un antrenament (fără a ne limita la această listă) sunt: condiții meteo nefavorabile, stare de sănătate instabilă a instructorului și imposibilitatea înlocuirii acestuia temporar, erori umane de programare, imposibilitatea instructorului de a ajunge la antrenamentul programat etc…

G. Plata

Plata antrenamentelor și a abonamentelor se efectuează în momentul efectuării programării. În cazul în care nu ați făcut plata cu cardul, programarea este ștearsă automat în 10 minute.

H. Selectarea instructorului

Puteți solicita un instructor în mod specific prin intermediul sistemului de programări, în funcție de disponibilitate.

I. Echipament obligatoriu pentru participarea la antrenamente în condiții de siguranță

Echipamentul obligatoriu pentru participarea la antrenamente în condiții de siguranță este format din: cotiere, genunchiere și cască.

Opționale dar extrem de indicate de către instructorii Școlii de Role sunt mănușile de protecție speciale pentru role, cu întăritură din plastic la nivelul încheieturii mâinii + palmă.

2) Reducerea de 10% în magazinul Skates.ro

Cei ce își achiziționează un abonament individual de șase sau opt ședințe beneficiază de o reducere în valoare de 10% la costul total al produselor din categoriile ROLE și PROTECȚII PENTRU ROLE în magazinul Skates.ro.

  1. Reducerea este valabilă 30 de zile din momentul activării abonamentului.
  2. Poți beneficia de reducere dacă te prezinți în magazinul fizic de pe Calea Plevnei nr. 222, având în posesie abonamentul fizic solicitat de dumneavoastră de la Școala de Role. Abonamentul trebuie să aibă inscripționat textul de prezentare a promoției și data până la care reducerea din magazin este valabilă.
  3. În cazul în care dorești să comanzi produsele online, te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul +40 (755) 451 273. După verificarea datelor de pe abonament, vom lua legătura cu magazinul Skates.ro pentru a vă genera un cod unic de reducere pe care îl veți folosi la achiziționarea online a produselor.
  4. Puteți beneficia de reducerea de 10% O SINGURĂ DATĂ pe parcursul primelor 30 de zile de la activarea abonamentului. În momentul prezentării abonamentului fizic în magazinul Skates.ro, acesta va fi ștampilat de către un angajat al magazinului pentru a valida reducerea. Un abonament ștampilat nu va mai putea beneficia de o altă reducere.
  5. În cazul în care ați făcut o comandă online, în sistemul nostru intern vom nota efectuarea reducerii și o vom comunica magazinului Skates.ro iar la următoarea programare, un angajat al Școlii de Role va ștampila abonamentul pentru a valida folosirea reducerii.
  6. În cazul în care folosiți codul de reducere generat pentru a achiziționa alte produse decât cele din categoria rolelor și a protecțiilor pentru role, un angajat Skates.ro va actualiza comanda și va aplica reducerea doar produselor din categoriile acoperite (dacă există în comandă). Dacă nu există produse din categoria role și protecții pentru role, reducerea va fi anulată complet.
  7. Reducerea se adresează DOAR deținătorului abonamentului (persoana inscripționată pe abonament cu numele și vârsta), o singură dată în decursul primelor 30 de zile de la activarea abonamentului la Școala de Role!

Ultima actualizare a regulamentului la data de 18.05.2023, ora 22:03.